לייזר לגבר בן 26

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

16/07/2017 | 14:22 | מאת: נתנאל

שלום בן 26 בעל עור שחום עשיתי טיפול חמישי בהסרת שיער בעורף ובצוואר הפער בין הטיפול הרביעי לחמישי עומד על שנה וחצי (לא מפני שלא צמחו שיערות פשוט לא הייתי מרוצה מהשירות אבל בסוף חזרתי לטיפולים. הטיפולים האחרונים היו בסופראנו והטיפול האחרון היה בוקטוס. מה שמוזר שפתאום צמחו לי יותר שיערות מאשר מקודם, ולא תגיד זה טיפול ראשון שזה מעורר זקיקים זה טיפול חמישי. יכול להיות שהחלפת המכשיר לוקטוס גרמה אולי לצמיחה המוגברת? אולי הוקטוס מעורר יותר זקיקים? פשוט שמעתי שוקטוס זה המכשיר הכי יעיל ואפקטיבי וצורך הכי פחות טיפולים. ותפרסם בבקשה את השאלה שלי זו פעם שנייה שאני רושם

שלום מחקרים הראו שהלייזרים האפקטיבים ביותר להסרת שער הם בעלי אורך גל 810 נ"מ לכן הסופראנו והלייצר הם מהמובילים בתחום הסרת שער בלייזר הייתי ממליץ לך להגיע לביקורת אצל מנהל/ת התחום במקום בו אתה מבצע את הטיפולים ולראות במה דברים אמורים באופן מקצועי כזה לתת חו"ד בלי לראות שהיה בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר