פצעונים לאחר לייזר בגב

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

09/05/2017 | 14:10 | מאת: נתנאל

שלום בן 26 עור שחום עשיתי טיפול ראשון בגב ובישבן . לאחר שבוע בערך ניראה לי , הופיע לי הרבה פצעונים בגב. חלקם גדולים חלקם קטנים.. עכשיו זה לא שהגב שלי היה חסיד מפצעים לפני.. תמיד הייתה לו נטייה של קצת פצעים לפעמים גם גדולים וכואבים באיזור העליון אבל עדיין לא בכמות כזוו. מחר אני נוסע לאילת האם מי מלח של הים יוכלו לשפר את המצב? עבר 3 שבועות מהטיפול ואני מתכוון גם להשתזף בגב שייראו פחןת את הפצעים מה דעתך? יש לי ניסיון עם טיפולי לייזר עשיתי בעורף ובצוואר ושם אף פעם לא יצא פצעים וגם השתזפתי לאחר חודש ולא קרה כלום..

שלום נתנאל יכול להיות שגילחת ביום הטיפול? במידה ולא עובר יש להיועץ עם רופא בקהילה תמיד עדיף להתגלח יום לפני טיפול ולשמור על הגינה יתרה יום יומים לאחר הטיפול תהנה באילת

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר