מוצרי סויה בקנדידה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

02/07/2004 | 15:35 | מאת: איילת

שלום לכן, האם אפשר להשתמש באוכל ברוטב סויה כאשר יש קנדידה וגינלית? ומה לגבי מוצרי סויה (שמן סויה, -סרדינים בשמן סויה-, רוטב סויה), הם מומלצים בקנדידה? אני אוכלת כל יום סרדינים בשמן סויה שמכיל המון סידן, האם זה בסדר בקנדידה? איילת

לקריאה נוספת והעמקה
04/07/2004 | 10:12 | מאת: רויטל ברמן

שלום איילת, 1. במוצרי סויה אין בעיה להשתמש בקנדידה, אבל הכל תלוי במוצר. גם מסויה עושים גבינות עם חומרים משמרים ויש רטבי סויה המכילים שמרים, סוכר, חומרים משמרים וכו'. רוטב סויה "נקי" הוא בסדר גמור. רק לא להפריז (מלא מלח). 2. עדיף שמן רנולה (כתית) מאשר שמן סויה. 3. אין שום בעיה עם סרדינים - להפך. אם את יכולה קני כאלה קפואים (מתוצרת פורטוגל או מהים הצפוני) או משומרים במי מלח ולא בזמן. כל טוב.

מנהל פורום נטורופתיה