פרוביוטיקה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

30/06/2004 | 14:46 | מאת: פרח

שלום, האם שימוש מומשך במשך שנים של {פרוביויטקה פמינה}, יכולה לגרום לנזק בגוף? והאם יש צורך ליצרוך אותו למשך שנים או לכל החיים כאשר יש פטרייה וגינלית? האם בנוסף יש צורך באצידופולוס? ובבקשה תסבירו לי למה משמש אצידופולוס, והאם הוא עושה נזק לגוף לאחר שימוש ממושך בו? אודה על תשובתכם, פרח

לקריאה נוספת והעמקה
30/06/2004 | 15:29 | מאת: רויטל ברמן

שלום פרח, אפשר לצרוך תוסף פרוביוטיקה כל החיים אך זה מיותר ויקר. פרוביוטיקה אלה החיידקים אשר נמצאים במזוננו (ביוגורט ביו, לבנה, ירקות ומלעשה כל מזון טבעי וטרי !) ברגע שאדם שיקם פלורת מעי (שם נרדף לאוכלוסיית החיידקים השוררת במעי הגס, הטובים הרעים והמכוערים...) לקוייה ע"י לקיחת פרוביוטיקה לתקופה כשלהי, הוא יכול להפסיק עם התוסף כל עוד הוא אוכל תזונה טובה, כזו המכילה חיידקים ידידותיים וסיבים תזונתיים (מהם ניזונים החיידקים). כמובן לא מדובר באנשים עם מחלות מעי דלקתיות ואחרות. אצידופילוס הוא אחג מהתוספים הפרוביוטיים שמכילים את אותם חיידקים טובים, למי שמזונו הלקוי גרם לחסר בהם במעיים ולכן להתפשטות אוכלוסיות פחות ידידותיות של מיקרובים (כמו קנדידה).

30/06/2004 | 21:41 | מאת: פרח

היי, תודה על תשובתך. אז כדאי לי לקחת את האיצודופוליס וגם פרוביוטיקה? ומה לגבי שום אורגני? אני דווקא אוכלת שום רגיל ומכניסה אותו אפילו לתוך יוגורט ביו. אך הריח נורא ואיום מהפה. לכן כדאי גם להשתמש בשום אורגני? הוא עוזר בקנדידה או עדיף את השום הטרי? אני מאוד מרוצה מאופן ההסבר שלך, חן חן בתודה פרח :-)

מנהל פורום נטורופתיה