שאלה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

29/06/2004 | 22:59 | מאת: יעל

מה טוב במולסה ? [זה כמו דבש] ומהם יתרונותיו של מיץ עשב החיטה ? שמעתי שזה ממש לא טעים.

לקריאה נוספת והעמקה
30/06/2004 | 10:04 | מאת: לילך נהרי

יעל שלום מולסה זוהי "תוצר הלוואי" של קנה הסכר כשמפיקים ממנו סכר לבן. במולסה נשארים כל המרכיבים הטובים - הויטמינים והמינרלים. מולסה עשירה במיוחד בברזל והיא מאוד טעימה. מתכון לעוגת מולסה:http://naturemed.co.il/hc/de/de_21.html מיץ עשב החיטה מגעיל בטעמו (לטעמי) - הוא מתוק להחריד, מתיקות מרה נוראית בטעם דשא, אבל הוא בריא מאוד. ישנן תורות בריאות שלמות המתבססות על שתיית מיץ עשב החיטה, כמו שיטת "אן ויגמור" (עליה ניתן לקרוא בספר "התחדשות" של ד"ר פנינה בר סלע). מיץ עשב החיטה הטרי עשיר בויטמינים ומינרלים, חומצות אמינו ואנזימי עיכול. הוא מטהר ובונה דם. יום טוב

מנהל פורום נטורופתיה