יוגורט סויה (שטראוס)

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

29/06/2004 | 12:07 | מאת: אורלי

לאחרונה מתוך רצון לגוון וגם לצרוך מוצרים יותר בריאים, החלפתי את מנהג היוגורט 3% שומן רגיל ליוגורט סויה ...ספיציפית זה בטעם שוקולד של שטראוס. נוכחתי לשים לב שכאשר אני אוכלת יוגורט זה (לא רק שהוא חסר בטעם) אלה גם הוא יצור תחושת שובע, אבל לא תחושה טובה, כאילו יש פלונט בקיבה, מאין מועקה ולוקח כמה שעות עד שזה עובר...זה גם קורה שאני לוקחת אומגה 3...האם לקיבה קשה לפרק או לעכל מוצרים אלה? האם היא תתרגל לאחר זמן מסויים? שלכם אורלי

29/06/2004 | 19:38 | מאת: לילך נהרי

אורלי שלום קודם כל אני לא בטוחה שהיוגורט בטעם שוקולד, עשיר בסכר וקפאין שמונעים את ספיגת הסידן, כול כך בריא. עדיף כבר יוגורט ביו (רצוי אורגני) על גרנולה. יתכן ואת רגישה לסויה, יש הרבה אנשים לקשה להם הפירוט של חלבון הסויה. גם כמוסות אומגה 3 קשים לעיכול מכיוון שהם רוויי שומן - מרכיב המזון הקשה ביותר לעיכול. יכול להיות שיש חלשה במערכת העיכול שלך - האם את סובלת מגזים\נפיחויות בבטן לאחר ארוחה\עייפות גדולה לאחר ארוחה\יציאות לא תקינות?

מנהל פורום נטורופתיה