אקנה ופחמימות

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

28/06/2004 | 12:07 | מאת: מאיה

האם ידוע קשר בין צריכת פחמימות לאקנה? האם המנעות מפחמימות מסוימות תורמת לשיפור המצב? בתודה מראש מאיה

28/06/2004 | 19:37 | מאת: לילך נהרי

אקנה נקראת גם "סכרת של העור". אכילת פחמימות ריקות כגון לחם לבן, ארז לבן, סכר לבן וכולי עלולות להחמיר את מצב האקנה . מומלץ לאכול פחמימות מלאות כגון שבולת שועל, גריסים, כסמת, שיפון, חיטה שלמה וכולי. בטיפול תזונתי לאקנה ממעיטים בכלל בפחמימות - גם במורכבות. יום טוב

28/06/2004 | 20:30 | מאת: יפית

ואפשר גם להעזר בצמחי מרפא - שניקו את עורי בצורה יפה מאוד !

מנהל פורום נטורופתיה