המתקת מאפים
דיון מתוך פורום נטורופתיה
אני נמנעת מצריכה של סוכר לבן, משתדלת להמנע מדבש וסוכר חום, ואופה עם מייפל אמיתי (או אבקת סטיביה לכשאמצא אחת נטולת תוספים "רעים"), וחשבתי לנסות מולסה. אני יודעת מעט על המולסה, ועל כך שהיא תוצר של הקנה/סלק, ולכן אני מבקשת לשאול מהם היתרונות והחסרונות בשימוש במולסה (נטולת גופרית)? וכנ"ל לגבי שימוש בלתת (האם יש לו טעם לוואי באפיה)? תודה
לקריאה נוספת והעמקה
שלום לך מולסה היא דרך נהדרת להמתקה. המולסה עשירה בויטמינים ומינרלים, בעיקר בברזל, וטעמה דומיננטי, לכן אולי לא תתאים לכל העוגות. אני מצרפת קישור של מתכון לעוגת מולסה טעימה מאוד http://naturemed.co.il/hc/de/de_21.html בתאבון!