גבינת לבנה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

07/06/2004 | 17:20 | מאת: אלמוג

שוב שלום, כתבת לי שגבינת לבנה אפשר לאכול כאשר יש פטרייה. האם גבינת לבנה היא בצינצנת? והרי שהיא משומרת. וזאת אומרת שאסור לאכול מוצרים משומרים. האם יש בגבינת לבנה שלא משומרת? (בסופרמרקט). אלמוג

07/06/2004 | 17:29 | מאת: לילך נהרי

אלמוג שלום גבינת לבנה לא בהכרח מכילה חומרים משמרים וזה בגלל חמיצותה הגבוהה. קרא את המרכיבים שעל הקופסא.

08/06/2004 | 13:21 | מאת: רויטל ברמן

אתה יכול להכין לך בקלות לבנה ע"י תליית יוגורט-ביו (רצוי אורגני ומחלב עיזים או כבשים) בבד חיתול (או טישרט נקי) למשך הלילה מעל לכיור. אפשר להשאיר יותר ולהגביר את החמיצות. אפשר לתחזק את היוגורט ע"י ערבוב כמוסת חיידקים ידידותיים (פרוביוטיקה) לפני התלייה. בתאבון.

מנהל פורום נטורופתיה