פול מסרי,מעניין אותי לדעת יותר על המזון

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

05/06/2004 | 01:02 | מאת: תומר

לא מצאתי חומר על פול ומעניין אותי מה התועלת הנטורופטית או הערכים התזונתיים בו. כידוע הערבים חיים מזה בגדול ואני מתאר לי שיש בזה משהו טוב ואני אוהב את האוכל הזה מידי פעם. תודה מראש וברכות

05/06/2004 | 07:11 | מאת: לילך נהרי

תומר שלום פול שייך למשפחת הקטניות הנחשבות בכל העולם למאכל עממי. כקטניה הפול עשיר בחומצות אמינו ובכך בחלבון, עשיר בברזל, סידן וסיבים מסיסים שקריטיים לשמירת תקינות פלורת המעיים וקשורים בהורדת שומנים בדם. בקיצור - בירא מאוד! הסתייגות אחת - הפול הוא הקטנייה היחידה שנחשבת כבעלת אינדקס גליקמי גבוה מאוד, בניגוד לשאר המשפחה שלה יש אינדקס גליקמי נמוך מאוד. זה אומר שהקטניה לא מומלצת לסכרתיים. לערכים מדויקים של הפול המצרי בקישור הבא http://naturemed.co.il/in_food.html יום טוב

05/06/2004 | 14:12 | מאת: תומר

תודה ותודה ותודה,מקסים

מנהל פורום נטורופתיה