עוד שאלה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

18/03/2004 | 12:43 | מאת: יפעת

רויטל שלום תודה לך על התשובה המהירה על מנה חמה בנושא אחר רציתי לשאול אותך בקשר למולסה האם המולסה היא רק ממתיק עם ערך תזונתי יותר גבוה או שלמולסה יש סגולות מיוחדות והיא יכולה לרפא מחלות? אני יודעת שמישהו כתב אפילו ספר על מולסה האם ידוע לך מי ואם אפשר להשיג את הספר הזה בעברית. תודה יפעת

18/03/2004 | 15:51 | מאת: רויטל ברמן

הי יפעת, מולסה זה כל מה שנשאר לאחר הפקת הסוכר המזוקק הלבן מקנה הסוכר. המולסה עשירה בכל המינרלים אשר יש בקנה הסוכר מעצם היותו צמח. הוא מכיל כ - 65% סוכרוז לעומת 99% בסוכר הלבן. אין לא סגולות טיפוליות מעבר להיותו עשיר במינרלים - סגולה חשובה מאוד בפני עצמה. החשיבות בשימוש בו הוא כתחליף לסוכר הלבן ולא כתוספת בנוסף לסוכר שכבר אוכלים. כאשר אוכלים סוכר לבן הוא גורם להרבה צרות - בינהן אבדן מינרלים. עם מולסה האיזון המינרלי בגוף נשמר ואולי אפילו יש רווח. כל טוב.

24/04/2004 | 13:11 | מאת: יוסי

לרויטל שלום!!! רציתי לדעת בקשר למולסה איזה תכונות חיוביות יש לו מה הערכית קלוריים ומה התועלת או הנזק לגוף האדם. תודה יוסי.

מנהל פורום נטורופתיה