גזים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

17/03/2004 | 22:26 | מאת: איה

הזכרתן כאן לקיחת זרעי שומר או קימל למניעת גאזים. זרעי קימל שלמים או טחונים ? איך לקחת והאם מיד לאחר הארוחה הבעייתית ? תודות

18/03/2004 | 07:32 | מאת: לילך נהרי

איה שלום את הקימל והשומר יש לקחת טחונים או ללעוס אותם לפני בליעה. ללעוס זרעי קימל זה לא חוויה טובה, אבל זרעי שומר בהחלט טעימים למי שאוהב את טעם האניס. בכול מקרה, כדי שיתעכלו יש לטחון אותם לפני בליעה. אחרי ארוחה בעייתית שימי כפית קימל טחון בכוס מים פושרים ושתי את המים עם הקימל או לחילופין לעסי חופן זרעי שומר. בהצלחה!

18/03/2004 | 11:30 | מאת: דנה

האם הקימל הטחון בסופרמרקטים הוא טוב מספיק או שהטחינה צריכה להיות בסמוך לשימוש ? תודה

מנהל פורום נטורופתיה