מחפש מתכון למרק מיסו

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

04/03/2004 | 22:10 | מאת: נעענ

אשמח לקבל קישור או את המתכון עצמו וקצת הסבר למה הוא טוב (המיסו) תודה נעענ

לקריאה נוספת והעמקה
04/03/2004 | 23:09 | מאת: שירה 59

מרתיחה כפית אבקת דאשי (דגי בוניטו) בכוס וחצי מים. בינתיים משרה כפית או שתיים (אני אוהבת יותר) של וואקמי במים עד שהן מתנפחות. אני חותכת קצ קוביות של טופו וקוצצת איזה כף של בצל ירוק. כשהמים עם הדאשי רותחיםפ אני מסירה מהאש ומוסיפה 2-3 כפות של מיסו לבן (יש גם אדום ואשפר לערבב אבל אניאוהבת לבן). מערבבים טוב עד להמסה. מוסיפים את האצות (בלי המים), את הטופו ואת הבצל. בתיאבון.

06/03/2004 | 13:33 | מאת: רויטל ברמן

05/03/2004 | 05:58 | מאת: לילך נהרי

נעענ שלום הנה קישור למתכון מיסו http://naturemed.co.il/hc_soup.html המיסו תוצר תסיסה ממושכת של עיסת פולי סויה, עם או בלי דגן כלשהו לפי סוג המיסו. המיסו עשיר בחלבון, סידן ופיטואסטרוגנים ולכן הוא בחירה עדיפה להמלחת מאכלים. בתאבון!

05/03/2004 | 09:31 | מאת: נעענ

תודה לשירה על המתכון תודה לילך על הקישור-אהבתי מאוד את המתכונים באתר שם. שבת שלום

מנהל פורום נטורופתיה