הצילו!!רגע לפני שאני מתייאשת..
דיון מתוך פורום נטורופתיה
מבישול. הכנתי ע"פ הנחיותייך אורז ומש..הכוונות היו כה טובות אך התוצאה לא מרשימה. פעלתי ע"פ ההוראות מלבד השריית המש לשעתיים, השרתי לכ-24 שעות (לא יצא לי לבשל מוקדם יותר). אז מה יצא לנו? עיסה דביקה שבבוקר נראתה כמו גוש יצוק, האורז והמש איבדו את צורתם המקורית וקיבלנו מחית קשיחה. מה עושים? תודה :)
באיזה אורז השתמשת ? פרטי את הזן (פרסי, בסמטי, עגול, ארוך...) ואם מלא או לא מלא.