קמח שיפון מלא או מעובד
דיון מתוך פורום נטורופתיה
למדתי מהפורום שצריך לוודא כאשר קונים לחם שיפון שהוא מקמח שיפון מלא ולא מעובד. האם תוכלו להמליץ לי על מאפייה באזור תל אביב שאני יכול להיות בטוח שאינם משתמשים בקמח מעובד. תודה
אלי שלום. אני לא נוהג לעשות פירסומת , אולם כשמגיע לפרגן אז בכייף - יש חברה אחת שאתה יכול לסמוך עליה והיא - לחם הרדוף. לדאבוני רבים מאוד הם החיקויים. אגב גם לחם בילרוסקי המיוצר בבית שמש ע"י דר, מארק ונימצא במכולות רוסיות נחשב לשיפון כבד ואמיתי , אני יודע שבת"א יש לכם הכל - מכולת סינית , תאילנדית , איטלקית ועכשיו אולי גם רוסית?.. סביר להניח שדרום ת"א , אלנבי וכו'. יום טוב וחג שמח.
ישנה חברה גרמנית המייצרת לחמי שיפון הארוזים באריזת וואקום ארוכה. תמצא אותם ברב הסופר-מרקטים הגדולים. בכלל, לפי עניות דעתי עדיף לקנות מוצר ארוז בו מפורטים המרכיבים ולבדוק שרשימת המרכיבים מ-ת-ח-י-ל-ה מקמח שיפון מלא (הרשימה מסודרת בהכרח לפי הכמויות כאשר הרכיב הראשון נמצא בכמות הגדולה ביותר המוצר וכך הלאה). באופן זה אתה לא קונה חתול בשק משום שחוקי המדינה מחייבים דיווח מדויק על מרכיבי כל מוצר על גבי האריזה. בתאבון.