בשר צלוי

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

01/12/2003 | 08:32 | מאת: יפעת

שלום רב רציתי לשאול אם בשר צלוי הוא טוב לבריאות (או מזיק). מכיוון שאני לא אוכלת מתוגן שניצלים ובשר אדום אני צולה, אני משרה אותם במרינדה (שמן זית ותבלינים) וצולה אותם במחבת. מכיוון שבשר צלוי אני אוכלת כל יום כמעט רציתי לדעת את דעתכן. תודה מראש יפעת

01/12/2003 | 12:37 | מאת: רויטל ברמן

שלום יפעת, בשר צלוי לא טוב לבריאות. בנוסף למרכיבים המזיקים ה"רגילים" שיש בבשר (אחוז גבוה של כולסטרול ושומן רווי, שאריות של הורמונים ואנטיביוטיקה וכו') יש גם את החומרים המסרטנים של הבשר החרוך (הפחם). צלי במקום זה סלמון נורווגי או סטיק טונה או פילה הליבוט או מקרלים על אש בינונית ותהיה לך חגיגת בריאות וטעם. כל טוב.

01/12/2003 | 13:53 | מאת: יפעת

ואם אני לא אוהבת דגים (אני לא אוהבת דגים קפואים) אני אוהבת רק דגים טריים (לא מסרטנים) אז איך אני יכולה לבשל את הבשר אם אני לא אוכלת מטוגן? אני אוכלת בשר לפחות 5 ימים בשבוע. אז מה עלי לעשות?

מנהל פורום נטורופתיה