עשב חיטה.
דיון מתוך פורום נטורופתיה
שלום, האם מישהו/י יודע האם יש הבדל ערכי ,תזונתי בין עשב חיטה טרי שסוחטים כל יום לבין הטבליות הקפואות שמוכרים בבתי טבע? חוץ מזה שהטרי זה לחרוצים שיש להם זמן לסחוט כל בוקר. תודה אילנית.
אילנית שלום השיטה הדוגלת בשתיית מיץ עשב חיטה, שיטת אן ויגמור, טוענת כי אין טעם ללקיחת המיץ בכמוסות כפי שהן נמכרות כתוסף. כמו כן כשהמיץ קפוא הוא דל בהרבה יותר במינרלים וויטמינים, כמו כול מיץ פרי או ירק. כבר אחרי 15 דקות של הכנת המיץ ערכיו יורדים, כך שאין כמו המיץ הטבעי. לדעתי, אם כבר את מוכנה לשתות משהו בעל טעם כול כך נורא, עדיף לשתות את "הדבר האמיתי" ולקבל את המירב מכך. אם את מעוניינת לקרוא עוד על המיץ ותכונותיו אני ממליצה על הספר של ד"ר פנינה בר סלע "התחדשות".
שלום לך, אשמח אם תיצרי קשר בנושא עשב החיטה1 מירי 470234-052