שימורים
דיון מתוך פורום נטורופתיה
האם יש ערך בשימורים כמו טונה ואננס (נוהגת לצרוך) כמובן שאינם מכילים חומרים משמרים אך בכל זאת.
טל שלום כמובן שאנחנו ממליצים על תזונה טבעית ולא מעובדת, אך אכילת שימורים מדי פעם היא בגדר הסביר, אם אין בהם חומרי שימור. שימי לב שהטונה היא במים. אפשר להוסיף לה לפני האכילה מעט שמן זית. בדרך כלל השמן ששמים בטונה לא ראוי למאכל בני אדם. בנוגע לאננס - בדקי אם תוכלי למצוא אננס ללא סירופ סוכר, אלא במיצו הטבעי. קח תחסכי הרבה סוכר לבן בתזונה שלך. קיים ערך במזונות אילו, אך כמובן קטן יותר מאשר אם היינו אוכלים אותם טריים. יום טוב!