שמן דגים?

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

24/12/2002 | 07:26 | מאת: דגנית

אני לוקחת שמן דגים כדי לצרום ויטמין D,A,וחומצות שומן אומגה3,.את שמן הדגים אני לוקחת בצירוף עם ביטא קרוטן. אני בת 49 ללא מחזור, סובלת מאוסטאופניה,ורידים ברגלים וחוץ מזה הכל בסדר.מלבד שמן הדגים שהתחלתי לקחת לפני כשבועים אני שומרת על תזונה נכונה ולוקחת גם ויטמיןC,B וסידן. מה דעתך??? תודה.

לקריאה נוספת והעמקה
24/12/2002 | 09:08 | מאת: לילך נהרי

דגנית שלום קודם כול - במידה ואת גם לא לוקחת תרופות - מצבך נהדר. אנא הרחיבי למה את מתכוונת שאת אומרת שאת שומרת על תזונה נכונה?

24/12/2002 | 16:12 | מאת: דגנית

תזונה טובה, אני מתכוונת למעט עוף בערך פעמיים ,שלש בשבוע. דגים, קטניות,סויה טופו מידי פעם. אני פעם כתבתי לך שאני מכורה לחלב. לא בצחוק, באמת,היתה לי בעיה ואני בשלבי גמילה.אני משתדלת לעניין את עצמי בכל מיני מאכלים חדשים כדי לשכוח מהחלב,וגם אני עושה המון הליכות עם הכלב.רציתי לשאול בקשר למי ברז. המים באזור שלנו בטעם נורא של כלור. אני קראתי באיזה מקום(אני לא זוכרת איפה) שהכלור מזיק ללב.(?) זהו פחות או יותר. תודה על התיחסותך ותשובותיך.

מנהל פורום נטורופתיה