קנדידה ופירות

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

30/04/2002 | 19:09 | מאת: גידי

אלו פירות, חוץ מבננה ותפוז, מכילים יחסית הרבה סוכר כך שלא כדאי לאכול אותם כשיש בעיה של קנדידה? האם אפשר לאכול - מילון (לא אבטיח) נקטרינה אפרסק משמש (לא יבש) תפוח עץ אגס

01/05/2002 | 15:16 | מאת: רויטל ברמן

שלום גידי, הפרות הבאים הם המתאימים ביותר, גם בקנדידה וגם בסוכרת למשל: תפוח-עץ, אגס, שזיף, משמש, אפרסק (אלא אם יש רגישות), חבוש ( מבושל ולא בריבה :-) ), תפוז-שזיף (איך קוראים לזה ?). רצוי בקנדידה עד 2-3 פרות ביום, לא יחד, לא כשהמצב אקוטי - אז גם את זה לא כדאי. לבריאות.

מנהל פורום נטורופתיה