גרגירי חומוס

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

26/09/2015 | 15:37 | מאת: נירה

שלום איזה יתרונות בריאותיים יש לגרגירי חומוס מבושלים? אני מבשלת את גרגירי החומוס הקפואים ,ואז גם נושרת להם הקליפה האם אני מקבלת את היתרונות שלהם גם בלי הקליפה? תודה מראש לתשובה נירה

29/09/2015 | 12:31 | מאת: מעין זעירא

שלום נירה, גרגרי חומוס הם מקור מצויין לחלבון, לויטמינים ומינרלים. הליפה יורדת באופן טבעי בזמן ההשרייה או ההנבטה וזה בסדר.. ההמלצה שלי היא לא לקנות את הקפואים.. אלא גרגרי חומוס טבעיים לא קלויים ולהשרות אותם (לפחות 24 שע) רצוי גם להנביט ואז לאכול אותם בתבשיל, ממרח, בסלט וכ'ו..

מנהל פורום נטורופתיה