סומסום וקינואה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

02/04/2014 | 22:07 | מאת: שלום

שלום מה יותר בריא? סומסום שחור או סומסום מלא? ומה היתרונות התזונתיים של השחור? שאלה נוספת- מה יותר בריא? קינואה שחורה או לבנה? תודה

13/05/2014 | 10:41 | מאת: מעין זעירא

שלום לך, שומשום שחור ושושמום מלא דומים בהרכב שלהם, השימושים שלהם שונים, במזרח הרחוק נהוג להשתמש בשומשום השחור בסושי ולסלטים האסיתיים. גם לגבי קינואה שחורה ולבנה - שני זנים שונים, ההרכב שלהם דומה, לכן מומלץ לשלב ביניהם. רק בריאות!

מנהל פורום נטורופתיה