שעועית לבנה יבשה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

19/06/2013 | 23:45 | מאת: רינה

שלום רציתי להיוועץ איתך בנוגע לשעועית לבנה יבשה אני נוהגת להשרות ואחר כך לקלף את הקליפה (מהסיבה שלא יהיו גזים) ומבשלת במרק, האם בכך אני מאבדת מערכם התזונתי? רינה

06/07/2013 | 16:28 | מאת: מעין

שלום רינה, אין צורך לקלף את הקליפה. מומלץ להשרות לילה במים 10-12 שעות ואז להנביט ( כדי לנטרל את הגזים וכך גם את מעלה את הערך התזונתי) לאחר ההנבטה ניתן לאכול אותה מבושלת או טריה. בהצלחה ורק בריאות !

מנהל פורום נטורופתיה