שעועית לבנה או אדומה
דיון מתוך פורום נטורופתיה
שלום רב אני מבשלת את השעועית לבנה או אדומה בניפרד ומאכסנת בקופסא במקרר ומוסיפה כמה כפות למרק למשך כמה ימים,במהלך השבוע,כי אני מאמינה שכך אקבל את החלבון הרצוי, מה שקורה הוא שאחרי יום יומיים יש ריח רע מהשעועית ,וסליחה על הביטוי ממש מסריח,האם מה שקורה לשעועית זה טבעי או שעלי לינהוג אחרת.האם הריח הרע מעיד על שעועית מקולקלת? אבקש את דעתך בתודה דנה
שלום דנה, לא ציינת במשך כמה ימים את אוכלת את השעועית, כנראה שהשעועית מתקלקלת. היא יכולה להיות טובה ליומיים, שלושה. אני מציעה לך להשרות אותה ללילה ואז להנביט אותה למשך יומיים, שלושה.. כך תרוויחי גם ערך תזונתי גבוה יותר וגם תוכלי להנות ממנה למספר ימים. בהצלחה!