2 שאלות- על בצל ובטטה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

02/12/2012 | 20:03 | מאת: אילנה

1. האם בצל חתוך סגור בקופסא במקרר אכן מסוכן? ואם מיועד לבישול זה עדיין מסוכן? 2. האם קליפת הבטטה בריאה? ואם כן, האם עדיף להוריד את כל הפגמים שעל הקליפה?

02/12/2012 | 21:49 | מאת: מעין זעירא

שלום אילנה, בצל לא נחשב למסוכן לאחר שנחתך ונשמר במקרר יותר מכל ירק אחר. כמו כל ירק/ פרי מומלץ לאכול אותו טרי ולהשתמש בו לאחר החיתוך. פרי או ירק חתוכים נוטים להתחמצן יותר בקלות וכמו כן נוטים להתקלקל. הקליפה של הבטטה מעלה את הערך התזונתי שלה ולכן מומלץ לאכול בטטות עם קליפה עדינה. רק בריאות!

מנהל פורום נטורופתיה