הקפאת עשב חיטה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

07/09/2012 | 11:10 | מאת: גיא

מה עדיף להקפיא?-עשב חיטה או את המיץ של עשב חיטה?. אני יודע שעדיף טרי-אבל מה עושים כשזה לא מתאפשר?

11/09/2012 | 17:10 | מאת: מעין זעירא

שלום גיא, אם אתה טוחן את עשב החיטה בבית, אז עדיף לטחון ולהקפיא, אבל כמובןף שרצוי לטחון ולשתות אותו טרי. בהצלחה ושנה נפלאה! מעין

11/09/2012 | 20:16 | מאת: גיא

ואטחן אח"כ-מה יקרה?

מנהל פורום נטורופתיה