שוידן ביטר
דיון מתוך פורום נטורופתיה
אני לוקחת שוידן ביטר לריפוי מערכת העיכול (קיבה) לשיפור העיכול בהמלצת מטפל כבר שבועיים 3 פעמים ביום, בנוסף לעוד כמה דברים ורציתי לדעת זה יוצר מעין חום פנימי בגוף אחרי שלוקחים את זה שעובר אחרי כמה דקות, יש לזה תופעות נוספות ? תוך כמה זמן זה אמור להתחיל לשפר ולרפא את הקיבה ומערכת העיכול? האם המוצר כל כך יעיל כפי שכתוב עליו? אפשר לפרט בבקשה.
שלום לירן, Swidish Bitters היא פורמולה מצויינת, אבל לא ציינת לשם מה אתה לוקח אותה, רחפוי של מערכת העיכול /הקיבה זה כללי מדי. תופעות הלוואי שיכולות להיות בשימוש בפורמולה זו יכולות לבוא לידי ביטוי ברגישות של מערכת העיכול עם תחילת השימוש בו. השפעתו התראפויטית היא בהתאם למטרת השימוש בו. רק בריאות!
לקחתי swedish bitter לאי נוחות שיש לי ברום הבטן ולעיכול איטי (לפני כשנה טיפלתי בחיידק שהיה בקיבה) היה לי גם ריפלוקס. אני גם לוקחת אנזימי עיכול (מכיל ברומלין ופפאין).את הטינקטורה של הswedish bitter לקחתי במשך שלושה שבועות וחצי.