ממרח מתוק
דיון מתוך פורום נטורופתיה
דוקטור מזרחי שלום וברכה, אני אוהבת לאכול פרוסת לחם עם ממרח מתוק עם הקפה/תה שאני שותה. האם עדיף למרוח ריבה שרכיביה משמש,מיץ הפרי מרוכז ומיץ לימון (יש בה 52% פחמימות), או ממרח בטעם חלבה לייט שרכיביו טחינת שומשום, סיבים, אינולין, אגוזי מלך וסוכרלוז (5% פחמימות, 42% שומן, 4.5% שומן רווי,34% סיבים, (וגם 68 מ"ג סידן)? רותי
לצערי, טרם קיבלתי תשובה לשאלתי מ-16.11.11. אודה על תשובת המומחה. רותי