קינוח

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

04/08/2010 | 15:54 | מאת: אלישבע

נ.נ האם בנטורופתיה מותר (ומומלץ)לקנח ארוחת בשר/עוף/דג בקינוח כלשהוא - מתוק, למשל? אם כן, האם מומלץ פרי? מעדן (מתוק או ממותק)? גלידה/שלגון (רגיל/ה או דיאט)? קפה? בעיקר אבקש לדעת האם קינוחים כנ"ל, או אחרים, מתאימים למי שרוצים לשמור על רמת סוכר תקינה (95)? תודה. אלישבע

07/08/2010 | 08:38 | מאת: אלישבע

שלום, טרם קיבלתי תשובה לשאלותי מ-4.8. מדוע? אלישבע

08/08/2010 | 17:01 | מאת: מעין זעירא

שלום אלישבע, ראשית, סליחה על העיכוב במתן התשובה. לא מומלץ לצרוך קינוח פרי או פרי מיובש מייד לאחר הארוחה, רצוי לחכות שעה וחצי- שעתיים ולאכול את הפרי כארוחת הביניים הבאה. כנ"ל לגבי קינוח אחר כמו עוגיות טחינה או עוגיות קוואקר, גלידה.. רצוי להמתין ולא לאכול מיד לאחר הארוחה. בהצלחה!

08/08/2010 | 23:07 | מאת: אלישבע

מעין שלום רב, מאחר שלא רצוי, לדעתך, לאכול שום קינוח בסוף ארוחה (שעתיים אחריה - זה כבר לא קינוח), אבקש לשאול 2 שאלות: א. האם גם קפה (ותה) לא רצוי לשתות בסוף הארוחה? ב. איזה נזק גורם הקינוח, שבגללו לא רצוי לאכול אותו בכלל? אודה על הבהרתך. בברכה, אלישבע

מנהל פורום נטורופתיה