שאלה
דיון מתוך פורום נטורופתיה
רציתי לדעת את עמדתך בנושא שני המוצרים הנ"ל.. האם הם מותרים ובריאים לשימוש? והאם הם בטוחים לשימוש ויכולים להוות תחליף לסוכר?
שלום אלעד, עלי הסטיביה בהחלט יכולים לשמש תחליף לסוכר, הם משמשים את הילדים בדרום אמריקה כבר הרבה מאוד שנים לשם המתקה. ההעדפה היא להשתמש בדרך הטבעית ביותר והבטוחה ביותר והיא בעלי הסטיביה להמתקה של קפה או תה, אפשר להשתמש גם בטיפות של סטיביה לאפייה, אך חשוב לברר היטב מי היצרן ולהשתמש ביצרן מוכר. השימוש באגבה הוא חדש יחסית, כך שלא ניתן לתת המלצות מיוחדות, מלבד זאת שהיא משמשת לתחליף סוכר היום. רק בריאות!