קנדידה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

31/03/2010 | 11:49 | מאת: יעל

שלום, מאז יולי 2009 אני בדיאטת קנדידה. יש שיפור אבל הדרך נראית עוד ארוכה. הנטורופאתית אמרה לי גם לא לאכול לחם מחיטה מלאה אלא רק לחם משיפון. בקריאת חומר באינטרנט ראיתי שמותר קמח מלא.האם כדאי להוסיף לתפריט? עכשיו בפסח אין מצות משיפון אבל יש מקמח מלא וגם מכוסמין. מה לעשות? כמובן שבנוסף לדיאטה החמורה אני גם לוקחת תוספי מזון להשמדת הקנדידה, לניקוי הכבד ולשיקום פלורת המעיים (אסידופולוס). חג שמח ותודה מראש יעל

לקריאה נוספת והעמקה
31/03/2010 | 18:10 | מאת: מעין זעירא

שלום יעל, אין בעיה לצרוך מוצרים מחיטה מלאה בתפריט, הבעיה היא עם השמרים. אני מניחה, שהיא המליצה לך על השיפון, כי יש לחם שיפון ללא שמרים, בכל אופן כדאי לבדוק איתה אם לכך התכוונה או שקיימת מטרה אחרת בהמלצה שלה. חג שמח!

מנהל פורום נטורופתיה