קטניות

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

26/01/2010 | 22:46 | מאת: אלעד

שמתי לב שאם אני משרה קטניות עם סודה..אני מקצר את זמן ההשרייה של הקטניות ל10 דקות והם יוצאות רכות,לעומת זה ללא השרייה עם סודה אני צריך להשרות 8 שעות רק עם מים ואני מגיע לאותה תוצאה,השאלה היא אם ההשרייה הקצרה עם הסודה היא בעייתית?או שכדאי להשרות 8 שעות?

02/02/2010 | 22:34 | מאת: מעין זעירא

שלום אלעד, אני ממליצה על השריית קטניות ללא סודה לשתייה.. נדרשת סבלנות אבל ההמתנה בריאה יותר..

מנהל פורום נטורופתיה