הכנת לאבנה בבית
דיון מתוך פורום נטורופתיה
אני נוהגת לסנן את הנוזלים מיוגורט 4.5% ולהכין מזה לאבנה .האם פעולת הסינון והוצאת הנוזלים מעלה את כמות השומן של היוגורט שסיננתי ? והאם כדאי לעשות זאת ?
שלום בטי, לכן רצוי להכין לאבנה מיוגורט 1.5%- 3% שומן, בגלל אחוזי השומן הגבוהים.. להכנת לאבנה יתרונות גדולים יותר במידה וגם את היוגורט הכנת בעצמך, כך את יודעת שאין בו תוספות מיוחדות שמוסיפות חברות המזון להארכת זמן המדף. רק בריאות!
איך מכינים לאבנה בבית ?אשמח לקבל מתכון