הכנת לאבנה בבית

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

29/07/2009 | 23:01 | מאת: בטי

אני נוהגת לסנן את הנוזלים מיוגורט 4.5% ולהכין מזה לאבנה .האם פעולת הסינון והוצאת הנוזלים מעלה את כמות השומן של היוגורט שסיננתי ? והאם כדאי לעשות זאת ?

01/08/2009 | 12:00 | מאת: מעין זעירא

שלום בטי, לכן רצוי להכין לאבנה מיוגורט 1.5%- 3% שומן, בגלל אחוזי השומן הגבוהים.. להכנת לאבנה יתרונות גדולים יותר במידה וגם את היוגורט הכנת בעצמך, כך את יודעת שאין בו תוספות מיוחדות שמוסיפות חברות המזון להארכת זמן המדף. רק בריאות!

02/08/2009 | 21:04 | מאת: בטי

איך מכינים לאבנה בבית ?אשמח לקבל מתכון

מנהל פורום נטורופתיה