אבוקדו

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

07/02/2009 | 06:23 | מאת: ריקי

שלום. פרופ' קראסו מנה ברשימת מאכלים הגורמים לכאבי ראש את האבוקדו. איזה חומר יש באבוקדו הגורם לכאב הראש? כמה זמן עובר בין אכילה של מאכל שעלול לגרום כאב ראש לבין הגעת כאב הראש? דקות, שעות, או אפילו יום? ידוע לי שההשפעה היא אינדיבידואלית...... תודה על תשובתכם, ריקי

08/02/2009 | 23:36 | מאת: מעין זעירא

שלום ריקי, אבוקדו מכיל חומרים הנקראים אמינים ואזואקטיביים, אלה חומרים הגורמים להתכווצות כלי דם במוח, חומרים אלה נמצאים גם בבננות, בירה, יין, גבינות ועוד.. אין זמן מוגדר, מי שסובל מכאב ראש או מיגרנות, צריך לעבור תהליך אלמינציה של המזונות החשודים ולאט לאט לזהות, איזה מבין המזונות הוא הגורם. מי ששותה בערב יין אדום או אוכל גבינה צהובה יודע שלמחרת בבוקר הוא עלול לקום עם כאב ראש/מיגרנה ובמקרים מסויימים הכאב יכול להתחיל גם לאחר שעתיים. לאט, לאט לומדים בדרך הקשה מהם הגורמים.. רק בריאות!

מנהל פורום נטורופתיה