יין אדום בחום

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

02/11/2008 | 11:19 | מאת: אלעד

אם אני מוסיף לתה יין אדום-מה שמכונה כמעיין סיידר חם,אז התכונות של היין נהרסות בחום??

04/11/2008 | 11:03 | מאת: מעין זעירא

שלום אלעד, לא בדיוק כך עושים סיידר חם.. סיידר חם עושים ממיץ תפוחים והתסיסה של הסוכר יוצרת אלכוהול.. אבל בסיידר חם ביתי, אתה יכול לחמם מיץ תפוחים ואז להוסיף מעט יין אדום, באופן עקרוני כמובן שכל חימום פחות מועדף, אך עדיין תוכל להפיק מכך את ערכיו התזונתיים. בהצלחה!

מנהל פורום נטורופתיה