מיץ סלק

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

04/01/2002 | 17:16 | מאת: גל

דר" לריה , תודה על תשובתך בנושא מיץ סלק מה 30.12.01. שאלתי היום, כיצד ניתן לשפר טעמו של מיץ סלק טרי על מנת שאפשר יהיה לשתות אותו. תודה.

05/01/2002 | 01:13 | מאת: לירז

היי גל! כשאני מכינה סלט סלק(אחרי שאני מבשלת אותו) אני מתבלת אותו בחצי כפית סוכר, חצי כפית מלח, פלפל שחור, מעט מעט חומץ או מיץ לימון ופטרוזיליה קצוצה בשפע, בתיכנוני לנסות את המיץ גם כן, ואם אתה חובב שלהסלט ויהיה למיץ אותו טעם לאחר התיבול אפשר לשתות ללא בעיה... נסה... צ'או

08/01/2002 | 18:56 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לגל תשתדל שהסלק יהיה מתוק. (-: אולי מעט סוכר איני יודעת אני מקווה שתתגבר על הטעם. כל טוב!

מנהל פורום נטורופתיה