נבטים
דיון מתוך פורום נטורופתיה
שלום, ברצוני לשאול על נבטי אספסת ונבטי חילבה הנמכרים במקררים שבסופר . האם אוכלים אותם כמו שהם או צריכים לבשל? האם הם מיועדים לכל אחד או שיש מצבים שלא מומלץ לאכול אותם?
לקריאה נוספת והעמקה
שלום עמית, ניתן להוסיף נבטי אספסת וחילבה כמו שהם כתוספת לסלט ירקות, זרעי חילבה ניתן גם להוסיף לתבשיל ירקות, אין צורך לבשל אותם, יש לאכול אותם חיים וטריים. נבטי אספסת פחות מומלצים לאישה בהריון ולחולי לופוס.. חילבה מוריד את רמות הסוכר, אז מי שסובל מהיפוגליקמיה פחות מומלץ. בהצלחה!