ג'ינקו-בילובה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

05/11/2007 | 18:40 | מאת: דנה

שלום רב. אני בת 16 ואני לוקחת ג'ינקו-בילובה :כמוסה של 40 מיליגרם ,אחת ביום. (לפני הכול עלי להגיד שאני יודעת שזה לחולי האלצהיימר וסנילים אבל לפי מה שקראתי ,זה עוזר לזיכרון ואני רוצה לשפר את הזיכרון שלי, בעבר היה לי זיכרון יותר טוב וכבר ניסתי אומגה 3 כשנה ולא היו שינוים או משהו מיוחד) רציתי לדעת אם הכמות שאני לוקחת תקינה ,והאם יש סיכונים בנטילת ג'ינקו-בילובה. תודה מראש.

לקריאה נוספת והעמקה
08/11/2007 | 10:42 | מאת: מעין זעירא

שלום דנה, ג'ינקו בילובה הוא צמח שמיועד לאנשים הסובלים מתהליכי דמנציה, סניליות בתהליך ההזדקנות בשל יכולתו להגיבר זרימה של דם למוח. הוכח כיעיל רק בתהליכים דמנטיים וברוך השם יש לך עדיין זמן.. הוא אינו יעיל בגילאים צעירים ואין טעם לקחת אותו חבל על ההשקעה. כמו כן ג'ינקו בילובה משפיע על דילול הדם ואסור במקרים מסויימים. אני מציעה לך לבדוק את רמות ה- B12 , רמות נמוכות שלו עלולות לגרום לבעיות ריכוז וזיכרון, כמו כן רמות הברזל בדם- רמות נמוכות שלו משפיעות על החשיבה המנטלית.פרחי באך יכולים לעזור ולעבוד מצויין במידה ויש הפרעה של ריכוז. בהצלחה!

08/11/2007 | 13:09 | מאת: דנה

"בשל יכולתו להגביר זרימה של דם למוח"-זרימה דם מוגברת פוגעת במוח תקין או לא? (הנימים וכלי הדם לא נפגעים וכדומה?) היה לי מחסור בברזל וB12 ולקחתי כדורים ובבדיקות האחרונות היתי על הגבול (אבל בזמן שהיה לי מחסור רציני עוד היה לי זיכרון טוב ,הזיכרון שלי נהיה לקוי אחרי שכבר סימתי את הטיפול התרופתי למחסור B12 וברזל,ככה שזה לא הבעיה) ובקשר לפרחי באך לקחתי רסקיו,לא עזר לי בכלום.

מנהל פורום נטורופתיה