פירות יבשים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

23/07/2007 | 16:13 | מאת: מיכל

האם זה נכון שאם משרים פירות יבשים במים למשך מס' שעות ואז שוטפים אותם שוב אז הזרחן שמוחדר אליהם בתהליך הייבוש יוצא?

26/07/2007 | 15:34 | מאת: מעין זעירא

הי מיכל, האם התכוונת להכנסה של הגופרית בתהליך הייבוש? או אולי לתכולה הגבוהה של האשלגן בשזיפים? ולכן מומלץ להשרות אותם? בכל אופן ההמלצה על השרייה(8-12 שע') חלה על תאנים ושזיפים- למצבי עצירות. ועל מנת להימנע מהגופרית ושאר תוספות.. שאולי אליהם התכוונת, יש לצרוך אותם אורגניים. את מוזמנת לקרוא מאמר על פירות יבשים ותכולתם: http://www.natureopathy.co.il/article-dryfruits.asp

מנהל פורום נטורופתיה