פירות יבשים
דיון מתוך פורום נטורופתיה
האם זה נכון שאם משרים פירות יבשים במים למשך מס' שעות ואז שוטפים אותם שוב אז הזרחן שמוחדר אליהם בתהליך הייבוש יוצא?
הי מיכל, האם התכוונת להכנסה של הגופרית בתהליך הייבוש? או אולי לתכולה הגבוהה של האשלגן בשזיפים? ולכן מומלץ להשרות אותם? בכל אופן ההמלצה על השרייה(8-12 שע') חלה על תאנים ושזיפים- למצבי עצירות. ועל מנת להימנע מהגופרית ושאר תוספות.. שאולי אליהם התכוונת, יש לצרוך אותם אורגניים. את מוזמנת לקרוא מאמר על פירות יבשים ותכולתם: http://www.natureopathy.co.il/article-dryfruits.asp