שום ותולעים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

15/12/2001 | 15:03 | מאת: ky

האם ניתן לפתור בעיה של תולעים בעזרת אכילת שום. אם כן, כמה שום יש לאכול? האם זה טוב גם לילדים והאם זה טוב לאדם שעבר ניתוחים במערכת העיכול ועדיין מוגבל בתזונתו? תודה.

לקריאה נוספת והעמקה
16/12/2001 | 13:18 | מאת: גלי

האם מדובר בשום לאכילה או החדרה לפי הטבעת האם מתאים לילדים? האם זה נכון שגרעיני דלעת בתוספת יוגורט או דבש "מרעילות" את התולעים? תודה

17/12/2001 | 13:32 | מאת: טטיאנה

שום במינון גבוה ביחד עם תמצית עלי זית יעיל לטיפול בתולעים. וגם זרעי דלעת מומלצים. כל זה לאדם מבוגר- בריא. לילדים או לחולים במערכת העיכול ---חייבים לקבל אישור מרופא ילדים/ משפחה. רופא ילדים המליץ לחברתי על שן שום חתוכה בפי הטבעת של הילד ( בגיל 5 ) ביחד עם התרופה הרגילה.

19/12/2001 | 00:11 | מאת: אופיר פוגל

KY שלום, השימוש העיקרי בשום לטיפול בתולעים הוא דרך פי הטבעת. לילדים ולאנשים שעברו ניתוחים בבטן הטיפול חייב להיות בהנחיית הרופא המטפל. לגבי ההצעות הנוספות אין לי נסיון טיפולי בכך אך יש בהן אולי מעט הגיון: גרעיני דלעת מכילים הרבה אבץ החשוב למערכת החיסון שלנו. לדבש תכונות אנטי-פרזיטאיות. יוגורט בתוספת חיידקים "טובים" תורם למערכת העיכול ולבריאות שלנו. במידה וזה לא מספיק - יש לרפואה הקונבנציונאלית טיפולים יעילים לכך. בריאות ואושר.

מנהל פורום נטורופתיה