אומגה 3
דיון מתוך פורום נטורופתיה
שלום רב, מעניין אותי לדעת בהשוואה לכמוסות, כמה אומגה 3 יש בפשתן טחון טרי. איפה יש יותר אומגה, ב-2 כפות פשתן טחון או בכמוסה סטנדרטית-ממוצעת של אומגה 3 (תוסף)? תודה רבה!
לקריאה נוספת והעמקה
שלום יונתן, המקור הטוב ביותר לאומגה 3 הוא בשמן הדגים, בכמוסה של שמן דגים יש נגזרת אחרת של חומצת שומן אומגה 3 ומקורה טוב יותר, הנגזרת של חומצת שומן אומגה 3 אותה אתה מקבל מהפשתן צריכה לעבור תהליך נוסף בגוף בחילוף החומרים על מנת להגיע לאותו מקור הקיים בדגים.. אני מציעה לך לטול את שמן הדגים בכמוסות ( איני יודעת מה המטרה אז קשה לי להמליץ על מינון ספציפי עבורך) ובמקביל לצרוך 1-2 כפות פשתן טחון..
מעין שלום רב, האם הוכחה יעילותם של כמוסות שמן דגים? היכן ומתיי פורסמו ההוכחות בשנה האחרונה, באופן שניתן לעיין בהן ולהבין איזו תועלת הן מביאות ולמי? תודה ליאור