תרכיז רימונים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

27/02/2007 | 13:18 | מאת: יעל

האם בתרכיז רימונים לשתייה יש עדיין את אותם יתרונות כמו בשתיית מיץ טרי מהפרי? (מצויין על הבקבוק שאין שם תוספות כלשהם, ושהפרי עבר הרתחה - מה זה אומר מבחינת איבוד רכיבי תזונה?) האם יש טעם לשתות תרכיז כזה, או שעדיף לחכות לעונת הרימונים הטריים?

27/02/2007 | 21:30 | מאת: מעין זעירא

שלום יעל, תמיד נעדיף מזון טבעי וטרי...כפי שציינת הרתחה יכולה לפגוע בערכו התזונתי של הפרי. במקרים פתולוגיים מסויימים, מומלץ שימוש בכמוסות של מיץ רימונים למשל, בסרטן הערמונית ובכלל יש היום הרבה מחקרים חדשים על יתרונות התוסף. כמו כן מומלצת שתיית מיץ רימונים בדלקות שלפוחית שתן כרוניות. קיימים תרכיזים טובים ללא תוספת סוכר בחנויות הטבע, ניתן לשתות אותם כשאין רימונים טריים.. רק בריאות!

06/03/2007 | 20:56 | מאת: אלי

שלום רב, איזה יתרונות מוכחים יש לתוספי מיץ רימונים עבור אנשים רגילים שאינם חולים במיוחד? האם יתרונות אלו נמצאו במחקרים רציניים שפורסמו בכתבי עת מדעיים כלשהם? האם אתם מוכנים לציין דוגמה או שתיים של פרסומים כאלה (אילו כתבי עת ומתיי הופיעו בהם הממצאים)?

29/12/2007 | 14:48 | מאת: ?©?ž?¢?•?Ÿ

?”?? ?™?© ?™?×?¨?•? ?•?× ?‘?¨?™??•?×?™?™? ?‘?¤?¨?™ ?”?¨?™?ž?•?Ÿ ?

מנהל פורום נטורופתיה