לחם לבן

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

31/01/2007 | 02:40 | מאת: מאי

למה אומרים שלחם לבן לא טוב? ולחם מחיטה מלאה כן???

01/02/2007 | 10:02 | מאת: מעין זעירא

שלום מאי, קמח לבן וכמו כן כל הפחמימות הפשוטות:לחם לבן, פיתות, באגטים, רוגלך, וכ'ו הם מוצרים שעוברים תהליכי זיקוק ובכך נפגע ערכם התזונתי. קמח מחיטה מלאה או שיפון אינם עוברים תהליכי ניקוי וזיקוק ונשארים קרובים יותר למקור הטבעי עם ערכם התזונתי הגבוה יותר ,עשירים בסיבים תזונתיים וכמו כן עשירים יותר בויטמינים ובמינרלים. בריאות שלמה!

מנהל פורום נטורופתיה