מזון

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

23/01/2007 | 23:11 | מאת: שלומית

היי האם הטבעול המפורסם הוא מזון בריא או מזון שכדאי להימנע ממנו ? מה לגבי פרכיות אורז (אורז מלא) ופתית (חיטה מלאה) ? ומה עדיף טונה בשמן או טונה במים ולמה ? תודה על התשובה

25/01/2007 | 12:37 | מאת: מעין זעירא

שלום שלומית, טבעול הוא מזון עובד ומתועש שכדאי להמנע ממנו.. פריכיות אורז מלא הן מומלצות, עדיפות לפריכיות ללא תוספת של מלח ,יש אנשים שפריכיות אורז לא מומלצות להן, כי הן בעלי אינדקס גליקמי גבוה , למשל סכרתיים, אז כל מקרה לגופו. פתית - יש בו שומן מוקשה ולכן אינו מומלץ ולגבי הטונה כמובן עדיף טונה במים , כיוון שהשמן המגיע עם הטונה בקופסאת השימורים הוא שמן מאוד לא איכותי " ובלתי מזוהה", שכדאי להמנע ממנו ואין בו כל צורך. רק בריאות!

מנהל פורום נטורופתיה