סוכר חום

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

23/12/2006 | 21:43 | מאת: שירי

לצוות שלום איזה סוג של סוכר חום הוא הכי טוב ואמיתי מכל הסוגים שיש בחנויות? ישנם סוגים שונים כמו דמררה שהוא בהיר יותר מהשני שהוא חום כהה ובוצי ומה ההבדל ביניהם. השאלה השניה היא באיזה שלב של היום הכי טוב לקחת תוספי מזון לספיגה מירבית? האם בשעות הערב הספיגה פחות טובה. תודה רבה.

לקריאה נוספת והעמקה
24/12/2006 | 14:04 | מאת: מעין זעירא

שלום שירי, הסוכר החום שאני משתמשת הוא של הרדוף והוא המומלץ בעיניי, אך זה עניין של טעם יש המעדיפים את הכהה והדביק יותר וההיפך.. ההבדלים בצבע הסוכר הנע בין צהוב בהיר לחום כהה נובעים מהבדלים בצבע המולסה - אותו נוזל סמיך שיוצא כתוצאה מתהליך הפקת הסוכר. המולסה היא סירופ כהה הנותר לאחר תהליך הגיבוש של הסוכר מתוך המיץ של קני סוכר או סלק סוכר בזמן זיקוק סוכר. סירופ המולסה מופרד מגבישי הסוכר על ידי צנטריפוגה במספר שלבים ועל כן יש דרגות שונות לצבע המולסה. ולשאלתך השניה לגבי נטילה של תוספי מזון- שאלתך כללית מדי ,הנטילה תלויה בסוג התוסף וזמן נטילתו באם לאחר ארוחה או על קיבה ריקה. כל תוסף והספציפיות שלו, נסי לשאול בצורה יותר ממוקדת על מנת שנוכל לעזור לך. למשלנטילת ויטמיני B לאחר הארוחה - לא בערב , ומינרלים כמו סידן- בערב על קיבה ריקה. בהצלחה!

מנהל פורום נטורופתיה