צמחי מרפא

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

09/11/2006 | 09:42 | מאת: יעקב

האם למישהוא יש מושג מזה חקשיר?זה גרגירים קטנים בצבע חום כהה,כמו שומשום?והאים זה טוב לטיפול בדלקת ריאות?למה זה טוב באופן כללי?

12/11/2006 | 10:01 | מאת: מעין זעירא

שלום יעקוב, האם כוונתך לצמח מרפא? במידה וכן אולי אתה יודע את השם הלטיני או הבוטני , כך שנוכל לתת לך מענה. שבוע טוב!

16/11/2006 | 20:39 | מאת: אלירן

מעין שלום רב, האם יש צמחי מרפא שלגביהם נמצאו הוכחות שהם מעלים HDL נמוך (40)? כמובן, מדובר במצב בו האמצעים האחרים - תזונתיים באופן כללי, שתיית יין אדום, פעילות גופנית, משקל תקין, נטילת סטטין כטיפול לכולסטרול רע גבולי - נמצאו לא יעילים בהעלאת ה-HDL הנמוך. בתודה מראש. אלירן

08/07/2007 | 08:31 | מאת: עופר

אני יודע מעט מאוד על חקשיר, במקור הוא מאיראן. בקיצור תחפש פרסי מבוגר, בתקווה שהוא יידע לספר לך. אתה יכול למצוא את החקשיר בחנויות קטניות שבדרום תל אביב (המוכרים בחנויות הם גם בד"כ פרסים אז אולי תקבל גם הסבר)

מנהל פורום נטורופתיה