אידוי בסיר מיוחד שקוף

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

16/10/2006 | 10:48 | מאת: נופית

בהמשך לדברי הכותבת:אכן מומלץ בבישול להשתמש באידוי-אישית,משתמשת בסיר אידוי מולינקס. מה שטוב כאן הוא שהאידוי גורם לכך שהויטמינים יישארו בירקות,וגם הבישול מאוד קל,וללא שומן.

16/10/2006 | 21:58 | מאת: ירון

הפחד משומן הוא כנראה המגפה הבאה . הגוף חייב שומן בתזונה . נכון שסוג השומן ואיכותו חשובה , אך הוא חייב להיות מרכיב בכל תפריט . אגב , שומן מעכב את פירוק המזון לגלוקוז ובכך משפר את האינדקס הגליקמי .

מנהל פורום נטורופתיה