לחם קל וסיבים
דיון מתוך פורום נטורופתיה
האם לחם קל מכיל סיבים רבים יותר מלחם רגיל? לאחרונה סבלתי מכאבי בטן (אני רגישה לסיבים וללקטוז) וכשהפסקתי לאכול לחם קל, פסקו הכאבים.האם במוצרים דלי קלוריות בפרט ובלחם קל בכלל יש חומרים שעלולים לגרום לרגישויות מיוחדות?
שלום תמיר, האם כוונתך ללחם קל לבן? ייתכן והרגישות שלך נובעת מהקמח הלבן, המזוקק ולאו בגלל הלחם קל הקלוריות.. להיפך לחם לבן דל יותר בסיבים.. ומכאן דווקא הרגישות יכולה לנבוע מכמה גורמים אחרים , אולי אף ממה שבחרת למרוח על הלחם? מאיין ידוע לך הרגישות לסיבים? מי איבחן ואם כן באיזה סיבים מדובר ? מה הם הסימפטומים של הרגישות לא ציינת... ובכן יכולים להיות מספר גורמים .. שבת שלום!