מיצוי ויטמינים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

20/06/2006 | 19:25 | מאת: שלום

היי יש לי שאלה מהן המקורות הטובים ביותר לויטמינים E C? אם אפשר בבקשה פירוט קצר. ומה דעתכם לגבי תירס,בקופסאת וואקום ללא תוספת מלח וסוכר. או שמא עדיף לבשל תירס טרי? היכן יש יותר מינרלים וויטמינים בוואקום או לאחר הבישול? תודה רבה ביי ערב טוב

22/06/2006 | 23:18 | מאת: מעין זעירא

שלום שלום... מקורות טובים לויטמין C הם: פירות וירקות - בעיקר ירקות ירוקים עליים , פירות- דובדבנים, גואיבה , קיווי, פירות הדר ועוד.. מקור לויטמין E הוא שמן נבט החיטה וכמו כן אגוזים , זרעים, קטניות . תירס וכל פרי או ירק אחר תמיד עדיף טרי על פני כל אריזה אחרת - ואקום , ק. שימורים וכ'ו.. ולידע כללי, תירס אינו נחשב עשיר בויטמינים ומינרלים ואינדקס הגליקמי שלו גבוה- תהליך ספיגת הסוכר מהיר... אך מסכימה כי הוא מאוד טעים! שבת שלום!

23/06/2006 | 19:44 | מאת: שלום

מנהל פורום נטורופתיה