שוב הקנדידה הזאת

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

02/06/2006 | 19:31 | מאת: sarah

שלום אני בת 23 ואבחנו אצלי קנדידה לפני כ-3 חודשים. מאז אני משתדלת ובאמת בד"כ עומדת בתזונה חסרת סוכרים, שמרים, אלכוהול, לחמים וכ'ו. אני גם שותה זרעי אשכוליות כל יום. רציתי רק להבין מה ההשלכות לטווח הארוך עם הקנדידה? האם כדי לשלב את פתרונות הרפואה המערבית עם הטיפול הנוכחי? ומהם??? התופעות פחתו מאז תחילת הטיפול אבל עדיין אחרי ארוחה אני מרגישה שאכלתי הר! עוד שאלה היא בקשר לפצעי בגרות, מהם המאכלים הטובים יותר או פחות מומלצים? תודה!

04/06/2006 | 13:13 | מאת: מעין זעירא

שלום שרה, אני מבינה שבחרת לטפל בקנדידה בטיפטל נטורופתי , במידה ואת רוצה לשלב טיפול קונבנציונאלי - בו בחירתך.. הטיפול הוא באמצעוות טיפול תרופתי אנטיפטרייתי.. אם את שומרת על תזונה נכונה ומטפלת כבר 3 חודשים המשיכי... הקנדידה עקשנית מאוד וקשה למגר אותה , לכן את עדיין מרגישה את הסימפטומים.. הטיפול לוקח זמן ודורש הרבה סבלנות! לפצעי גרות- אקנה לא מומלץ לאכול מטוגן, מתובל, חריף, מזון שומני ,סוכרים, מתוקים, שוקולד , קופאין- שוקו, שוקולד, קפה , גרעינים- יש בהם הרבה שומן. בהצלחה!

מנהל פורום נטורופתיה